Om mig


Behöver du hjälp med att inreda ert blivande hus eller styla inför försäljning av ert befintliga hus?

Jag Therése är Certifierad Inredare och Stylist, med 11 års erfarenhet som köksdesigner hos Vedum kök & bad.

2017 startade jag mitt företag Interior Sunshine där jag hjälper mina kunder med allt från konsultation, planering, inköp och möblering.2021 ombildade jag Interior Sunshine till AB.

Jag brinner för att hjälpa mina kunder och få fram deras personliga känslor och tankar kring just sitt hem. Inget hem är det andra likt, viktigast är att man känner att man mår bra i sitt hem!

Min resa började redan i tidig tonåring att jag möblera om i mitt rum flertal gånger för att få känna bästa möjliga känslan i rummet!
Undra vad mina föräldrar tänkte varje gång detta skedde.. ler..
Så inreda och styla har varit varmt om mitt hjärta länge. Och man lär sig nya
spännande saker varje dag, vilket är super härligt!

Så hör gärna av dig!Hört från kund

 

" Therése har ett kreativt sätt att förverkliga idén till verklighet med mycket fint resultat! Från första mötet med Therése har resan både varit rolig och effektiv, hon har ett fint sätt att vara lyhörd efter beställarens tankar och lyfta idéerna till ett verkligt resultat av högsta klass, varför jag varmt kan rekommendera henne till liknade uppdrag.

// Johan Danielsson, Chefsarkitekt . Ark. SRA/MSA

 
" Therése har en otrolig känsla för detaljer och finess. Hon gör sitt yttersta för att jag som kund skall bli nöjd, men hon nöjer sig inte där. För Therése är varje nytt projekt en möjlighet att höja sin egen ribba. 

// Jamshid Lodhi, CEO at wooshtec
 

" Ett proffsigt företag som verkligen gjorde att mitt hem fick ett lyft. Varje gång man öppnar dörren så får man ett leende för att det känns som verkligen som ett hem. 

// Tobias Becker